AcasăSPORTCandidatura lui Popescu, sprijinita de Hagi. "Generatia de Aur" preia comanda la...

Candidatura lui Popescu, sprijinita de Hagi. „Generatia de Aur” preia comanda la FRF!

Candidatura lui Gica Popescu la presedintia Federatiei Romane de Fotbal ramane batuta in cuie. Mai mult, Gica Hagi sustine ca este gata sa-si ajute cumnatul, daca acesta ii va solicita sprijinului in timpul mandatului sau.

Popescu si Hagi, fosti coechipieri, actuali cumnati

Liderii Generatiei de Aur se pregatesc sa preia controlul Federatiei dupa retragerea lui Mircea Sandu. „Regele” Hagi nu neaga zvonurile care-i anunta revenirea in cadrul Federatiei in eventualitatea in care Gica Popescu va castiga alegerile prezidentiale de la anul. „Popescu este cel care candideaza, el stie strategia. Eu il sustin, dupa aceea vom vedea ce nevoi are el sau daca are nevoie de mine. Si Mircea Sandu a zis ca-l sustine, cred ca toata lumea o va face. Asa cum le vad eu, lucrurile sunt acum mult mai clare”, afirma Hagi. Gica Popescu a mai candidat pentru fotoliul de presedinte al FRF si in 2005, dar atunci a pierdut in fata „Nasului” la o diferenta de peste 70 de voturi.
Daca Gica Hagi va fi sau nu succesorul lui Victor Piturca la carma echipei nationale, ramane de vazut. Cert este ca Academia sa de fotbal de la Constanta reprezinta viitorul, dovada ca loturile nationale de juniori sunt alcatuite, in principal, din jucatori proveniti de la Academia lui Hagi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.036 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger