AcasăRecomandariCandidatul Gica Popescu recunoaste: „Avem active. Bani, nu!”

Candidatul Gica Popescu recunoaste: „Avem active. Bani, nu!”

Fostul fotbalist asteapta alegerile de maine pentru presedintia FRF in calitate de mare favorit sa-I succeada lui Mircea Sandu.

Gica Popescu asteapta, astazi, verdictul magistratilor Curtii de Apel in „Dosarul transferurilor”

Acuzat de contracandidatii sai ca a falimentat toate afacerile in care s-a implicat, Gica Popescu le da replica intr-un interviu acordat „RISE Project”. Daca este sau nu un bun manager, „Baciul” afirma ca acest lucru se va vedea in 2014, considerat un an decisiv. „Business-urile pe care le-am derulat au fost incepute undeva in 2005-2006. Aproape fiecare societate a achizitionat, la un anumit moment, un anumit activ. De regula, terenuri pe care sa dezvolte afaceri. Din pacate, imediat dupa 2007 a venit o perioada de criza. Toate aceste proiecte, din ratiuni legate doar de criza, au fost tinute in stand-by. De anul acesta, noi crezand ca lucrurile se vor imbunatati, vrem sa le scoatem la suprafata pe cateva dintre ele. Avem trei proiecte pe care le incepem, unul de energie eoliana, altul imobiliar, iar despre ultimul nu pot sa va vorbesc acum”, a declarat Popescu pentru sursa citata. Chiar daca piata imobiliara inca n-a depasit definitiv perioada critica, fostul international este decis sa demareze in aceasta primavara o afacere de anvergura. Viitorul sef de la „Casa Fotbalului” cauta cumparatori pentru 162 de apartamente pe care intentioneaza sa le construiasca! „In perioada de boom, noi am cumparat un teren pe strada Teodosie Rudeanu, in zona statiei de metrou Basarab, pe care voiam sa dezvoltam un hotel. Am facut proiectul, am obtinut autorizatie de construire si am semnat contractul de management si de operare cu Mariott. A venit, insa, criza si am fost sfatuiti sa nu incepem pentru ca vom avea problem, rata de ocupare a hotelurilor din Bucuresti scazuse dramatic. In plus, nicio banca nu dorea sa finanteze, in perioada asta, un proiect de genul acesta. Am fost obligati sa stopam investitia. Acum, relu[m acest proiect. Hotelul l-am transformat in apartamente de vanzare, urmand sfatul consultantilor. Eu cred ca va fi un succes, la pretul la care vrem noi sa vindem apartamentele. Si suntem in faza eliberarii autorizatiei de construire pentru ridicarea a 162 de apartamente. In luna mai, vom incepe lucrarile”.
Totusi, din punct de vedere financiar, Gica Popescu recunoaste ca nu trece prin cea mai buna perioada a vietii sale: „Avem active. Bani, nu!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger