AcasăSPORTCand tipa Paszkany, arbitrii orbesc!

Cand tipa Paszkany, arbitrii orbesc!

Paszkany, un patron cu influenta

Echipa lui Ioan Andone si-a refacut moralul inaintea partidei cu Manchester United, din Liga Campionilor. „Centralul” Adrian Cojocaru a avut grija sa nu stea in calea victoriei gazdelor.

Paszkany, un patron cu influenta

Dupa jocul de la Targu Jiu, din etapa precedenta, pierdut in fata Pandurilor, scor 1-2, Arpad Paszkany l-a desfiintat pe Cristi Balaj, acuzand maniera de arbitraj anti-CFR a „centralului” din Baia Mare.

Clujenii si-au refacut moralul cu ajutorul arbitrului Cojocaru

Printre altele, finantatorul „feroviarilor” s-a referit si la o conspiratie pusa la cale de rivalii din campionat pentru ca echipa sa sa nu mai castige titlul. Toate acestea s-au dovedit argumente suficiente pentru ca Adrian Cojocaru sa vina, sambata seara, cu tema invatata in Gruia; doua lovituri de la 11 metri refuzate Gloriei Bistrita si numeroase alte faze de joc judecate in favoarea gazdelor, totul pentru un 5-1 linistitor.

"Centralul" il avertizeaza pe un jucator de la Gloria

Prima data, in minutul 14, Cojocaru a inchis ochii la hentul lui Maftei, pentru ca dupa alte zece minute, fostul capitan al Rapidului sa-l busculeze in careu pe Curtuius. Si, ca mesajul sa fie cat mai clar, CFR a primit cadou si un penalty, la scorul de 1-0, transformat de Gabi Muresan!

United, invinsa acasa de Tottenham

In ultima etapa din Premier League, Manchester United a pierdut meciul cu Tottenham, disputat sambata, pe „Old Trafford”, scor 2-3. Managerul Alex Ferguson l-a trimis in teren, in repriza secunda, si pe Wayne Rooney, abia refacut dupa o accidentare. „11-le” de start al „diavolilor” a fost urmatorul: Lindegaard – Rafael, Ferdinand, Evans, Evra – Nani, Carrick, Scholes, Giggs – Kagawa, van Persie. Partida CFR – Manchester se disputa marti, de la ora 21.45, la Cluj, in grupa H a Ligii Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger