AcasăSPORTCanadianca Melanie are grija ce mananca Mister KO

Canadianca Melanie are grija ce mananca Mister KO

Melanie Olivier stie de ce are nevoie Lucian pentru a ramane campion mondial

Nutritionista lui Lucian Bute a explicat ce pasi trebuie sa urmeze pugilistul roman pentru a nu rata cantarul dinaintea meciului cu francezul Jean Paul Mendy.

Melanie Olivier stie de ce are nevoie Lucian pentru a ramane campion mondial

Expertul in nutritie al clubului Interbox, Melanie Olivier, si-a expus strategia pe care o foloseste. Lucian mai are de dat jos 4 kg pentru a face categoria (76,4 kg). “Lucian mananca aproape normal. Nu va slabi in aceasta saptamana. Va slabi brusc abia inainte de canta, dar isi va recapata forta imediat. Dupa cantar, el va putea sa manance normal. Va pune cele 4 kilograme inapoi in numai o zi. Astfel, Lucian va fi ok la ora meciului”, a explicat canadianca. Melanie afirma ca strategia  a fost facuta imareuna cu antrenorul Stephan Larouche.

Lucian Bute este gata de meciul cu Jean Paul Mendy

Lucian este foarte multumit de programul impus de Melanie Olivier, pe care il urmeaza cu strictete. “Este fantastic ce a facut pentru mine. Am putut sa mananc de doua ori pe zi pe toata perioada cantonamentului. Am mancat chiar si in seara dinaintea cantarului, la ora 22.00″, a spus Bute dupa meciul cu Brinkley. Nutritionista campionului nostru a studiat la Universitatea din Montreal, unde a si predat ulterior. In prezent, aceasta ocupa functia de presedintele al ATP Nutrition, colaboreaza cu Comitetul Olimpic Canadian si cu Interbox.

 

author avatar
Sebastian Stan
329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger