AcasăSPORTCampionul olimpic ajuns în faliment. Nici familia nu-l mai recunoaște

Campionul olimpic ajuns în faliment. Nici familia nu-l mai recunoaște

Câștigător de cinci ori al aurului olimpic, celebrul Bradley Wiggins a reușit să strângă pe lângă premii și …datorii uriașe. Ciclistul în vârstă de 43 de ani se laudă cu o carieră sportivă excepțională. De menționat aici anul 2012, când a câștigat Turul Franței, urmând ca la câteva săptămâni distanță să ocupe locul întâi și la Olimpiada de la Londra.

Tot atunci, ca răspuns la performanțele uriașe pe care le-a reușit, Wiggins a fost desemnat personalitatea sportivă a anului. Au urmat de atunci încă 4 ani plini de reușite, care i-au adus sportivului faimă și bani.

Lucrurile, însă, nu stau la fel de bine acum. Ciclistul se află în pragul falimentului, având datorii estimate la un milion de lire sterline.

Compania sa, „Team Weggins”, a intrat în insolvență în anul 2020. De atunci, acesta a încercat în diferite moduri să se reabiliteze, dar în zadar.

La momentul actual, datoriile l-au ajuns din urmă pe ciclist, dar acesta continuă sa „pedaleze” în cursa cu problemele financiare, scrie Daily Mail. Din păcate, nici măcar familia nu-i mai este alături să-l împingă până la linia de finiș.

2.758 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...