AcasăSPORTCampionul Bute intra in ring la „Sarpele Roz”!

Campionul Bute intra in ring la „Sarpele Roz”!

Lucian Bute aduce centura IBF la Sarpele Roz

Detinatorul centurii IBF la supermijlocie va fi sarbatorit in cel mai pur stil romanesc, de unul dintre cei care au contribuit financiar pentru ca meciul cu Glen Johnson sa fie vazut si in Romania.

Lucian Bute aduce centura IBF la Sarpele Roz

Dupa cateva zile petrecute in Pechea natala, Lucian revine azi in Bucuresti pentru a participa la petrecerea organizata in cinstea sa, la restaurantul „Sarpele Roz”. Celebrul tambalagiu, Marius Mihalache, unul dintre cei care au contribuit efectiv, alaturi de primarul Busteniului, Emanoil Savin, pentru ca ultimul meci al campionului IBF sa poata fi vazut pe tv, a organizat „Petrecere campionilor” special pentru Lucian.

Marius Mihalache il cinsteste pe Bute

„Este un eveniment in care vrem sa cinstim victoria campionului nostru. Am invitat mai multe personalitati din lumea sportului, dar si din alte domenii. Cind am vazut ca meciul nu poate fi urmarit si in Romania am reusit sa strang in jurul meu mai multi oameni care au contribuit cu anumite sume de bani. De aici si legatura mea cu Lucian si staff-ul sau”, ne-a declarat Marius Mihalache. Evenimentul este deschis si publicului larg, dar in prealabil trebuie facuta o rezervare la restaurantul de pe Calea Victorie nr. 163, fosta locatie a celebrului „Marul de Aur”, unde atmosfera va fi intretinuta de Marius Mihalache, Nelu Ploiesteanu si Irina Sarbu. Printre invitati, circa 300 de persoane, se numara Ilie Nastase, Gica Hagi, Rudel Obreja, Emanoil Savin, Ovidiu Lipan „Tandarica” sau Florin Chilian.

author avatar
Sebastian Stan
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger