AcasăRecomandariCampionii, pe taraba: dupa Rusescu, Steaua ii vinde si pe Chipciu si...

Campionii, pe taraba: dupa Rusescu, Steaua ii vinde si pe Chipciu si Chiriches

Convinsi ca au sanse reduse sa scape de pedeapsa UEFA in dosarul „Valiza”, oficialii campioanei Steaua Bucuresti incearca sa profite de ultimele oferte venite pentru jucatorii de baza.

Alex Chipciu, cel mai mingicar stelist din lot
"El Correo de Andalucia" a anuntat interesul Sevillei pentru Chipciu

Vandut la FC Sevilla cu 2,5 milioane euro, atacantul Raul Rusescu nu este singurul titular care paraseste Steaua in aceasta vara. Urmatorii jucatori propusi la export sunt Alexandru Chipciu si Vlad Chiriches. Conform presei spaniole, oficialii Sevillei au intrebat la Bucuresti si despre mijlocasul dreapta, considerat inlocuitorul ideal al lui Jesus Navas, ca si „expediat” la Manchester City pe 20 de milioane de euro! Totusi, „El Correo de Andalucia” atrage atentia asupra accidentarii grave pe care Chipciu a suferit-o in derby-ul cu Dinamo; operatia la tibie il va tine departe de gazon pana in luna octombrie, un argument la care presedintele Jose Maria del Nido se va gandi serios inainte sa faca o oferta pentru „septarul” Stelei. „Steaua poate sa se dezintegreze dupa ce a luat titlul in Romania. Iar decizia UEFA, asteptata saptamana viitoare, are sanse mari sa accentueze criza economica a clubului, evidenta dupa ce patronul Gigi Becali a fost retinut”, a tras concluzia „elcorreoweb.es”.

De remarcat si ca antrenorul Laurentiu Reghecampf este de acord cu vanzarea fotbalistilor: „Nu ma opun ca un jucator important sa plece daca are o oferta. Deocamdata, a plecat doar Rusescu”.

Vlad Chiriches este liderul defensivei

Chiriches este dorit de Zenit

Inscrisa in play-off-ul Ligii Campionilor, gruparea rusa Zenit St.Petersburg vrea sa profite de problemele Stelei si sa obtina semnatura fundasului Vlad Chiriches (23 de ani), poate cel mai valoros jucator din lotul „militarilor”. Antrenorul italian Lucian Spaletti este cel care insista pentru transferul internationalului roman, considerat o varianta mai buna decat portughezul Bruno Alves (31 de ani), lasat sa plece la Fenerbahce Istanbul. Cotat la sase milioane de euro, Chiriches mai este urmarit si de cluburile AC Milan, Inter si Galatasaray Istanbul.

Stanca, vandut la Pandurii

Portarul Razvan Stanca nu intra in vederile lui Reghecampf pentru sezonul viitor, fiind cedat la Pandurii Tg.Jiu, ocupanta locului secund in clasament. Lasat acasa sa negocieze cu gruparea gorjenilor, Stanca are sansa sa fie singurul campion stelist care va evolua in sezonul viitor in cupele europene! In alta ordine de idei, si brazilianul Adi Rocha si-a gasit echipa, dupa ce Steaua l-a pus pe liber: a semnat cu Gamba Osaka, din Japonia!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
768 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger