AcasăSPORTCampionii de la Otelul au schimbat trei avioane pana in Antalya!

Campionii de la Otelul au schimbat trei avioane pana in Antalya!

Otelarii au ajuns in Antalya, via Bucuresti, via Istanbul

Delegatia campioanei Romaniei a schimbat numai putin de trei avioane pentru a ajunge din Spania in Turcia, acolo unde se vor pregati pana pe 25 februarie.

Otelarii au ajuns in Antalya, via Bucuresti, via Istanbul

Bulversata, probabil, de ceea ce s-a intamplat cu cei noua jucatori „sechestrati” in „Trenul  groazei”, conducerea Otelului a ales in ultima secunda traseul spre deplasarea echipei in noul cantonament, jucatorii lui Dorinel Munteanu fiind nevoiti sa schimbe trei avioane pentru a ajunge din Spania, de la Oliva, tocmai in Antalya.

Ieri, in jurul pranzului, otelarii s-au imbarcat intr-o cursa Wizz Air, de la Valencia spre Bucuresti, iar de la ora 19.00 urmau sa urce in avionul de Istanbul, iar de acolo, cu o cursa interna turceasca, sa ajunga la destinatia finala, Antalya. Interesant este ca, deplasarea jucatorilor moldoveni din Spania in Turcia s-a facut in doua transe, Dorinel si jucatorii plecand ieri spre Antalya, restul staff-ului fiind programat sa parcurga acest drum abia astazi. Totul, din cauza faptului ca nu s-au mai gasit bilete de calatorie pentru toti componentii delegatiei galatene. Altfel, suparat din pricina programului modest de meciuri amicale disputate in Cipru si Spania, antrenorul campioanei s-a implicat personal in gasirea unor adversari de calibru pentru ultima faza a pregatirilor, cea din Antalya. In consecinta, Dorinel Munteanu a discutat personal cu Mircea Lucescu si a aranjat un amical cu campioana Ucrainei. Pe langa acest test, galatenii isi vor incerca fortele si cu liderul din Serbia, Partizan Belgrad.

author avatar
Sebastian Stan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger