AcasăSPORTCampionii blaturilor, marii profitori ai scandalului "CalcioPOLI"

Campionii blaturilor, marii profitori ai scandalului „CalcioPOLI”

Ioan Horoba s-a dat peste cap si-a reusit sa califice Gazul in Europa League

Opinia unanima este ca, in sfarsit, in fotbalul romanesc s-a taiat in carne vie. Adevarat, numai ca FRF a  eliminat datornicii, dar i-a pastrat, ba chiar si recompensat, pe cei care au construit „Cooperativa”.

Ioan Horoba s-a dat peste cap si-a reusit sa califice Gazul in Europa League

Federatia n-a facut curatenie deplina prin deciziile luate marti. Ba din contra, a eliminat un membru marcant al „Opozitiei” (Marian Iancu) – o voce, de altfel, mult prea exagerata in dese randuri – dar a pastrat, ba chiar si recompensat, fosti membri marcanti ai Cooperativei.

Marius Stan nu iarta atacurile lansate de Marian Iancu la adresa sa

Victoriile obtinute de Marius Stan si Ioan Horoba, atat in teren cat si in afara acestuia, reprezinta garantia ca sistemul lucreaza. Otelul a luat titlul, in premiera, la finalul unui sezon in care Marius Stan, tot in premiera, a fost cooptat in Comitetul Executiv al FRF. De altfel, ajutorul dat de arbitri noii regine din Liga 1 este unanim recunoscut, la fel cum batatorita ramane si imaginea lui Stan drept un reprezentant de frunte al Cooperativei, organizatia fotbalistica subterana care a otravit primul esalon in ultimii 20 de ani. Apoi, cine a profitat de excluderea banatenilor din campionat? Gaz Metan Medias, club condus de „nea Nelu” Horoba, mana dreapta a lui Jean Padureanu, regele neincoronat al blaturilor. Prin excluderea Timisoarei, Gazul prinde, in extremis, dar si in premiera, calificarea in preliminariile Europa League.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger