AcasăSPORTCampioni la datorii, oficialii lui Real Madrid arunca cu bani in stanga...

Campioni la datorii, oficialii lui Real Madrid arunca cu bani in stanga si in dreapta

Cu un pas si jumatate in semifinalele Ligii Campionilor, jucatorii de la Real Madrid se pot imbogati daca isi adjudeca cel mai important trofeu inter-cluburi.

Real joaca marti seara, la Istanbul, cu Galatasaray, in mansa a doua din sferturi, iar „galacticii” stau bine mersi la umbra avantajului obtinut in tur, cand s-au impus, cu 3-0, pe Santiago Bernabeu.

Chiar inainte de meciul de la Istanbul, Cristiano Ronaldo si ai lui au fost instiintati de oficialii clubului ca pot castiga pana la 520.000 de euro de caciula.

Si asta in conditiile in care clubul este campion la datorii, cel putin in Primera Division, cu 350 de milioane de euro.

Pentru a intelege cat de mari sunt primele celor de la Real Madrid, trebuie precizat ca jucatorii de la Paris Saint Germain joaca pe „doar” 400.000 de euro de caciula, desi au in spate un puternic conglomerat de afaceristi qatarezi.

In plus, Real Madrid este gata sa arunce cu bani pe piata transferurilor, „galacticii” fiind pregatiti sa ofere 100 de milioane de euro pentru a-si asigura semnaturile a doi fotbalisti: Sergio Aguero (Manchester City) si Gareth Bale (Tottenham Hotspur).

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger