AcasăSPORTCampionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014: Italia a castigat meciul de debut,...

Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014: Italia a castigat meciul de debut, in fata Angliei (VIDEO)

Selectionata Italiei a invins, sambata, in primul meci disputat la actuala editie a Campionatului mondial de Fotbal, echipa Angliei, antrenata de Roy Hodgson.

Italienii au trecut de englezi cu scorul de 2-1. Au deschis scorul inca din prima repriza, prin golul lui Claudio Marchisio, care a inscris in minutul 35. Englezii au egalat in minutul 50, dupa reusita lui Daniel Sturridge. Golul care a facut diferenta, aducand victoria formatiei lui Cesare Prandelli in primul meci disputat in cadrul grupei D, de la CM Brazilia 2014, a fost marcat in minutul 50 de Balotelli.

Va reamintim ca, dupa prima etapa, grupa D are un lider supriza: Costa Rica. Selectionata acestui stat a trecut, tot sambata, de Uruguay, scor 3-1. Ca urmare, Costa Rica este prima in grupa, avand avantajul golaverajului, urmata fiind de Italia, cu tot atatea puncte, si de Anglia si Uruguay, cu niciun punct. In cea de-a doua etapa, Italia joaca impotriva formatiei din Costa Rica, in timp ce selectionata Angliei intra pe teren contra nationalei Uruguay-lui.

[youtube]vFT8HXJlvfA[/youtube]

Sursa foto: mondonews.ro

author avatar
Cristina Stefan
1.141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger