AcasăSPORTCampionatul Mondial: Bosnia, invinsa de Nigeria si eliminata de la CM Brazilia...

Campionatul Mondial: Bosnia, invinsa de Nigeria si eliminata de la CM Brazilia 2014 (VIDEO)

O noua supriza la Cupa Mondiala, la capitolul eliminari. Nationala Bosniei paraseste competitia, dupa ce a pierdut meciul contra Nigeriei, din etapa a doua a Grupei F.

Intalnirea disputata sambata, la Cuiaba, s-a incheiat 1-0 pentru Nigeria. A inscris Odemwingie, in minutul 29, insa acesta nu a fost singurul gol al meciului. Bosniacul Edin Dzeko a nimerit plasa portii aparate de Enyeama, insa reusita sa a fost anulata, pe motiv de offside.

Ca urmare a infrangerii suferite in meciul contra Nigeriei, selectionata antrenata de Safet Susici paraseste aditia din acest an a Campionatului Mondial de fotbal, din Brazilia, aflandu-se pe ultimul loc in grupa, cu zero puncte. Liderul grupei F, Argentina, si-a asigurat deja calificarea in optimi, avand sase puncte dupa doua partide disputate, una dintre acestea fiind castigata in fata Bonisiei, lunea trecuta, scor 2-1.

Cat priveste meciurile din ultima etapa a grupei F, programul arata astfel: pe 25 iunie, Argentina intalneste Nigeria, in timp ce Bosnia va juca impotriva Iranului.

[youtube]9zEC0LFdhcM[/youtube]

Sursa foto: Facebook/Osaze Peter Odemwingie

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger