AcasăSPORTCampion mondial la box, umilit de doua "pitipoance" cu care a facut...

Campion mondial la box, umilit de doua „pitipoance” cu care a facut sex! FOTO

Oscar De La Hoya, surprins intr-o ipostaza penibila

Un fost sportiv, multiplu campion mondial, a fost dat in judecata de o femeie dupa ce a organizat o petrecere in cadrul careia s-a imbracat cu lenjerie intima de dama.

Oscar De La Hoya, surprins intr-o ipostaza penibila

Fostul campion mondial la box Oscar De La Hoya a aparut in cateva fotografii imbracat in lenjerie intima de dama, in cadrul unei petreceri pe care o organizat-o la hotelul Ritz Carlton din New York, la care a invitat doua „pitipoance”, in versiunea americana, cu care si-a facut de cap. Angelica Marie Cecora, un model in varsta de 25 de ani care a participat la petrecere, a declarat ca sportivul si-a etalat corpul in lenjerie intima de dama, a consumat droguri si a folosit jucarii sexuale, iar cand ea si prietena ei au incercat sa plece de la petrecere, a incercat sa le intimideze.

Femeia l-a dat in judecata pe sportiv pentru suferinţe emotionale, privare de libertate si hartuire sexuala. Modelul, care a pozat in revistele Playboy si Maxim, a declarat ca sportivul a contactat-o in luna martie, spunandu-i ca se numeste Thomas Crown, ca s-a intors recent dintr-o vizita in Irak si ca vrea sa se relaxeze cu o petrecere.

Femeia a declarat ca si-a dat seama cine este cu adevarat sportivul in timpul cinei, cand i-a vazut cardul. Ulterior, acesta a inceput sa se imbrace cu hainele femeii. „A inceput sa se imbrace cu hainele mele. Aveam o fusta cu mine si s-a imbracat cu ea. A facut lucruri pe care nici nu le pot explica”, a declarat Cecora.

Femeia a declarat ca sportivul era „micut” si s-a putut imbraca cu lenjeria ei intima. Dupa ce au avut relatii sexuale, De La Hoya a comandat droguri in camera de hotel. Cecora a declarat ca ulterior a chemat-o si pe colega ei de camera, o dansatoare, sa li se alature. Aceasta a adus jucarii sexuale, iar dupa ce petrecerea s-a terminat, sportivul le-a hartuit pe ambele femei. „L-am incuiat in afara camerei sale. A venit de mai multe ori peste noi”, a declarat Cecora.

La doua luni dupa incident, Oscar De La Hoya a fost internat intr-un centru de dezintoxicare.

author avatar
Ciprian Purice
988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger