AcasăSPORTCampion la tir, suparat ca nu va fi lasat sa stea in...

Campion la tir, suparat ca nu va fi lasat sa stea in camera cu nevasta

Russel si Lauryn se relaxeaza inainte de Olimpiada

Australianul Russell Mark, specialist in proba de tir, a acuzat faptul ca, pe durata Jocurilor Olimpice, forul de la Antipozi i-a interzis sa stea in aceeasi camera cu sotia lui, Lauryn, si ea, de asemenea, componenta a lotului de tir.

Russel si Lauryn se relaxeaza inainte de Olimpiada

Potrivit sportivului, aceasta interdictie a fost decisa de oficialii Comitetului Olimpic Australian dupa ce Lauryn a aparuta intr-o revista adulti, imbacata doar intr-un costum de baie si tinand in mana o pusca de vanatoare.

Lauryn Mark pe coperta "Zoo Magazine"

Ea a aparut in aceasta ipostaza in urma unui pariu pierdut cu sotul ei, iar sumele obtinute au fost donate unui spital din Melbourne. Russell Mark (48 de ani) considera ca el si sotia sa sunt sanctionati, astfel, pentru statutul lor de cuplu casatorit: „Partea proasta este ca exista multe cupluri gay in echipa olimpica si acestea pot imparti aceeasi camera, in timp ce noi suntem discriminati deoarece suntem heterosexuali”. Sportivul australian este medaliat cu aur la Atlanta si cu argint la Sydney, in proba de talere, si numele sau a figurat printre cele ale posibililor purtatori ai drapelului Australiei la festivitatea de deschidere a Olimpiadei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger