AcasăRecomandariCampion din Liga 1, oferta de "nerefuzat" din partea noului patron al...

Campion din Liga 1, oferta de „nerefuzat” din partea noului patron al Rapidului: 5000 de euro salariu si-o masa la Hanul Vlasia

La insistentele lui Marian Rada, care i-a transmis ca Rapidul nu poate rezista in Liga 1 cu actualul lot de jucatori, masonul Nicolae Cristescu incearca sa intareasca echipa cu trei fotbalisti experimentati.

Nicolae Maftei este unul dintre cei mai titrati rapidisti din istorie

Vasile Maftei este in topul prioritatilor noii conduceri din Giulesti. Fost capitan al Rapidului, cu peste 10 ani petrecuti in Grant, Maftei a ramas fara angajament in aceasta vara, dupa ce Mircea Rednic l-a anuntat ca nu mai intra in planurile sale de viitor la CFR Cluj. Contactat de presedintele Grigore Sichitiu, fundasul central in varsta de 32 de ani a ezitat sa dea un raspuns ferm, poate si pentru ca oferta este una „de nerefuzat”: salariu de 5.000 de euro pe luna, fata de 13.000, cat se zvoneste ca i-ar trece in contract Astra Giurgiu! In plus, ca sa-l convinga de seriozitatea proiectului, Sichitiu i-ar fi vorbit lui Maftei despre unitatea vestiarului, dupa cum sustin apropiatii fotbalistului: „Ai vazut ca, dupa baraj, am mers la han, unde domnul Cristescu a dat o masa. Vor mai fi momente d-astea!”. Vasile Maftei este unul dintre cei mai titrati jucatori din istoria gruparii „feroviare”: are peste 200 de meciuri disputate in tricoul „alb-visiniu” si 9 goluri marcate, un titlu de campion, doua Cupe ale Romaniei si doua Supercupe.

In alta ordine de idei, rapidistii negociaza in aceste zile si cu Ciprian Tanasa (32 de ani) si Tibi Moldovan (31 de ani), atacanti cu experienta in Liga 1.

Nicolae Grigore, aproape de Astra

Chiar daca a plecat in Arabia Saudita, sa negocieze cu o formatie din prima liga, Nicolae Grigore are o oferta extrem de tentanta de la Astra si-ar putea ajunge, in cele din urma, la Giurgiu. Presedintele gruparii de la Dunare, Dinu Gheorghe, a recunoscut tratativele purtate cu ex-capitanul Rapidului: „Am discutat cu Nicolae Grigore si asteptam sa se decida. Daca vrea sa vina, cu mare placere. Ramane de vazut ce va alege. Am negociat toate datele si i-am trimis contractul. Pana nu semnam, nu pot spune nimic, dar astept ca el sa revina din Golf cu contractul nostru semnat. Daca, insa, a facut licitatie cu mine, a gresit. Cred ca il cunosc foarte bine si sper sa nu se fi schimbat in acesti doi ani in care nu am lucrat impreuna”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
969 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger