AcasăSPORTCampioanele de la Oltchim nu sarbatoresc Ziua Femeii

Campioanele de la Oltchim nu sarbatoresc Ziua Femeii

Adina Meirosu & Co muncesc de Ziua Femeii

Jucatoarele campioanei Romaniei la handbal au interzis petrecerii pentru 8 Martie, din cauza programului incarcat. Echipa pregateste partida cu Buducnost, ultima inaintea semifinalelor Ligii Campionilor.

Adina Meirosu & Co muncesc de Ziua Femeii

Presedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru nu le da voie jucatoarelor sale sa sarbatoreasca 8 Martie, deoarece nu este timp pentru asa ceva. Valcencele pregatesc ultimul meci din grupa a 2-a preliminara a Ligii Campionilor, cu Buducnost Podgorica (11 martie). „Fetele vor primi buchete de flori si urarile noastre dragi.

Din pacate, nu putem sarbatori mai mult. Vineri, deja plecam spre Bucuresti si de acolo in Muntenegru, pentru confruntarea cu Buducnost. Ne intoarcem si mergem direct la Brasov (13 martie), deci suntem numai pe drumuri, iar dupa acel meci, vreo 12 jucatoare pleaca la lotul national”, a declarat Berbecaru. Nici fetele nu se gandesc la chefuri, deoarece vor sa-si recupereze banii pierduti dupa infrangerea de acasa cu Buducnost si egalul cu Metz, cand li s-au taiat jumatate din contracte. „Fetelor le sta in propriile puteri sa-si indeplineasca obiectivul, adica sa se califice in finala. In acel moment, sanctiunile financiare dictate cu incepere de la 1 februarie, vor fi ridicate. Isi vor primi sumele restante, dar si bonusuri importante, conform contractelor”, a mai spus Berbecaru. Ieri dimineata, Oltchim a jucat restanta cu CSM Bucuresti, la Valcea, invingand cu 40-23 si consolidandu-si pozitia de lider in campionat.

author avatar
Sebastian Stan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger