AcasăRecomandariCampioana Steaua, anchetata pentru deturnare de fonduri!

Campioana Steaua, anchetata pentru deturnare de fonduri!

Evolutie jenanta in Liga Campionilor, rezultate sub asteptari si pe plan intern, iar la orizont se vede o ancheta pentru deturnare de fonduri. Sfarsit de an – si de ciclu? – ingrozitor, oficialii Stelei parca traiesc un cosmar.

In calitate de manager al Stelei, Mihai Stoica este responsabil de activitatea fotbalistica a clubului
Mircea Sandu are legea de partea sa

De data aceasta, problemele campioanei sunt de natura economica. Mai precis, clubul din Ghencea este acuzat ca n-a investit procentul de 10% aferent veniturilor din ultimele luni in grupele de copii si juniori; Steaua a incasat peste 10 milioane de euro din vanzarile lui Vlad Chiriches si Raul Rusescu la Tottenham Hotspur, respective FC Sevilla, si, conform Legii Sportului, era obligata sa puna deoparte suma de un million de euro pentru activitatea viitorilor fotbalisti. Cum nu s-a intamplat asta, presedintele Federatiei a iesit la atac: ”Este deturnare de fonduri! Conducatorii Stelei sunt responsabili in fata legii pentru deturnare de fonduri. Autoritatile n-au cum sa nu-i controleze! Duce la o doza de nesimtire ca banii, desi destinati copiilor si juniorilor, sa fie folositi in alte scopuri”. In plan sportiv, gruparea ”militara” nu poate fi sanctionata nici de FRF, nici de LPF, dupa cum sustine ”Nasu”: „Eu le-am atras atentia public, mai mult n-am ce sa fac. N-am cum sa iau masuri impotriva Stelei, asta este treaba autoritatilor”.

In afara banilor din transferuri de jucatori, FC Steaua Bucuresti va mai incasa minimum 10 milioane de euro de la UEFA pentru participarea in Liga Campionilor.

Mingi pentru copii? Merg la echipa mare!

Rasplatit peste masura pentru ca a facut simplu act de prezenta in Liga Campionilor, clubul patronat de Gigi Becali lasa de izbeliste grupele de copii si juniori, de a caror finantare nu se mai ocupa nimeni. Federatia le-a sarit in ajutor micutilor, oferindu-le mingi si ghete de joc, insa sefii din Ghencea au gasit o alta destinatie cadourilor: echipa mare, a lui Laurentiu Reghecampf. ”Este nesimtire sa le iei juniorilor mingile”, a rabufnit Mircea Sandu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
789 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger