AcasăSPORTCampioana Steaua a deschis sezonul cu un recital fotbalistic: Supertrupa Romaniei!

Campioana Steaua a deschis sezonul cu un recital fotbalistic: Supertrupa Romaniei!

In fata Petrolului Ploiesti, Steaua n-a avut nevoie decat de 45 de minute pentru a-si demonstra suprematia: trei goluri, un penalty ratat si faze de fotbal spectacol, asta a fost repriza de vis aratata de campioana in Supercupa.

Stelistii au sarbatorit cu bere victoria din Supercupa Romaniei

Pentru a sasea oara in istorie, „ros-albastrii” si-au adjudecat trofeul, dupa victoria cu 3-0 inregistrata miercuri seara pe „Arena Nationala”. Intr-atat de clara a dominatia stelista, incat antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat ca nu mai are nevoie de niciun fel de intariri, aceasta fiind echipa cu care va ataca titlul si grupele Ligii Campionilor: „Avem bani si putere, dar nu ne mai trebuie niciun jucator, am lotul complet! In acest moment, Nikolici este atacantul nostru cel mai in forma, alegerea numarul unu pentru postul de varf; este si mai bine pregatit fizic decat italianul Piovaccari. Tanase? A fost extraordinar, a dat doua pase de gol, a recuperat multe mingi, un meci mare, foarte bun. Sa stiti ca nu este obligatoriu ca el sa marcheze meci de meci, din moment ce oricum are o contributie importanta la victoriile echipei Steaua”.

Traiasca berea!

Orice victorie este un bun prilej de sarbatoare pentru stelisti, dovada si bucuria de la finalul Supercupei. Cu medaliile la gat, jucatorii lui Reghecampf au facut spectacol pe gazon, ciocnind halbele de bere oferite de sponsorul competitiei. Fundasul Iasmin Latovlevici a dat si de aceasta data startul la distractie, spre amuzamentul coechipierilor.

Ultimul meci pentru Chiriches?

Apropiatii fundasului central afirma ca Vlad Chiriches a evoluat miercuri seara pentru ultima data in tricoul Stelei. Aparatorul central va fi vandut gruparii italiene AS Roma, care a inaintat, deja, o prima oferta de 6,5 milioane de euro. Negocierile dintre cele doua cluburi sunt aproape finalizate, dupa cum sustin surse din Ghencea. De o despartire este aproape si Iasmin Latovlevici, ofertat de echipe din Anglia si Spania.

Piovaccari este teapa lui MM

Transferul italianului Federico Piovaccari se inscrie pe lista multelor tepe date de Mihai Stoica, managerul Stelei. Prezentat drept inlocuitorul ideal al golgeterului Raul Rusescu, „macaronarul” s-a facut de ras in partida cu Petrolul: jucator extrem de lent si incapabil sa se plieze pe stilul coechipierilor, Piovaccari s-a „remarcat” printr-o ratare uriasa din pozitie de unu la unu cu portarul Pecanha. „La Steaua nu poti sa joci daca esti atat de greoi; ori pui osul la treaba, ori pleci! Mi se pare mai slab decat Rocha”, la „citit” Dumitru Dragomir.

Jeremy Bokila (stanga)

Bokila, pierdut de Petrolul

Fost antrenor al prahovenilor, Valeriu Rachita a declarat ca atacantul Jeremy Bokila n-a fugit de la echipa, ci Petrolul l-a pierdut dintr-o grava eroare administrativa a conducerii cluburi: „Se pare ca, la sfarsitul lunii mai, cineva din conducerea clubului nu a activat la timp clauza de cumparare de la Zulte Waregem. Eu asa am auzit, ca de aia a plecat Bokila, deoarece nu recunoaste contractul cu Petrolul. Daca e asa, cineva din club trebuie sa-si dea demisia!”.

Din cate se pare, Jeremy Bokila se afla, deja, in cantonamentul formatiei ruse FK Krasnodar, cu care se pregateste sa semneze un contract pe urmatorii trei ani.

Dubla pentru Reghecampf

In calitate de antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf a castigat Supercupa la 15 ani dupa ce reusise aceeasi performanta si din postura de jucator. In schimb, pentru toti cei 14 jucatori ai Stelei care au evoluat miercuri seara, castigarea trofeului a reprezentat o premiera. De remarcat si ca penaltiul ratat de Bourceanu in minutul 29 a fost primul acordat de arbitri in cele 15 editii de pana acum ale Supercupei Romaniei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger