AcasăSPORTCampioana Serena. A cucerit doua trofee intr-o singura zi, la Wimbledon

Campioana Serena. A cucerit doua trofee intr-o singura zi, la Wimbledon

Putine sunt jucatoarele care ii pot sta in cale Serenei Williams, fie ca vorbim despre meciurile in care americanca aflata pe locul 1 WTA joaca la simplu sau la dublu.

De aceasta data, la editia din 2016 a celui de-al treilea turneu de Mare Slemn din 2016, Serena a fost imbatabila si a reusit o performanta deosebita – in aceeasi zi a castigat si trofeul la simplu, dar si la dublu- unde a intrat pe teren alaturi de sora ei mai mare, Venus- astfel ca si-a trecut in palmares noi rezultate merituorii.

Primul succes l-a obtinut in finala de simplu, la capatul careia a primit al saselea trofeu la Wimbledon, invingand-o pe Angelique Kerber, jucatoarea germana care a eliminat-o pe Halep. Trebuie spus ca Serena Williams nu a avut un meci usor, sambata, nemtoaica aparandu-si cum a putut mai bine sansele la titlu, insa a castigat infruntarea cu scorul de 7-5, 6-3.

Motivata de acest succes, cateva ore mai tarziu, Serena a intrat din nou pe iarba de la Wimbledon, de aceasta data alaturi de sora ei, Venus Williams. Cele doua le-au invins fara prea mari emotii pe Timea Babos, din Ungaria, si pe coechipiera ei, Iaroslava Svedova. La finele infruntarii, scorul arata de tabela arenei a fost 6-3, 6-4.

In aceasta dupa-amiaza vom afla si numele campionului actualei editii, la finele infruntarii dintre britanicul Murray si canadianul de origine sarba Milos Raonici.

sursa foto: Facebook/Serena Williams

author avatar
Cristina Stefan
45 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger