AcasăSPORTCampioana s-a intors acasa. Ce-si doreste acum Simona Halep

Campioana s-a intors acasa. Ce-si doreste acum Simona Halep

Asteptata la aeroport atat de ministrul Tineretului si Sportului, cat si de catre presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, dar si de jurnalisti, Simona a fost primita cu aplauze, la Otopeni, a primit flori si un balon in forma unui numar 1 urias.

Emotionata de primirea de care a avut parte, Halep a marturisit ca e bucuroasa ca s-a intors acasa. Si le-a multumit tuturor persoanelor care, in ultimele zile, au felicitat-o pentru performanta de a ajunge numarul 1 mondial, dar si celor care au criticat-o, precum si antrenorilor, managerului Virginia Ruzici, si lui Ion Tiriac. „Este chiar o onoare sa fiu astazi aici (…) chiar mi-ati facut ziua aceasta mai frumoasa, va multumesc si dupa cum se vede sunt emotionata. Visul meu a devenit realitate si ma bucur ca acest lucru se intampla pentru noi, pentru romani, si ca ziua asta o sa ramana in istorie (…) am primit cateva sute de mesaje si vreau sa multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase”, a transmis Simona.

Dornica sa se bucure de ce a realizat – o performanta fabuloasa, in momentul in care a fost intrebata ce cadou si-ar dori dupa atingerea locului 1 WTA, Halep a marturisit ca isi doreste sa fie sanatoasa si sa poata evolua cat mai multi ani. Mai mult, constanteanca ajunsa lider mondial la 26 de ani spune ca acum vrea sa castige un Grand Slam si „sa ma mentin cat se poate de mult pe locul 1, daca se va putea”.

sursa foto: captura Antena3

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger