AcasăSPORTCampioana Otelul a fost batuta de nou-promovata Petrolul - VIDEO

Campioana Otelul a fost batuta de nou-promovata Petrolul – VIDEO

Otelul Galati, campioana en-titre din Liga I la fotbal, a debutat cu o infrangere in noul sezon, 1-2 in deplasare, cu nou-promovata Petrolul Ploiesti.

Disputat la Buzau, pentru ca arena ploiestenilor este in refacere, meciul dintre Petrolul si Otelul Galati, din prima etapa a Ligii I, a fost unul cu cantec.

Campionii au deschis scorul in minutul 27, prin Punosevac, care a profitat de o greseala imensa a lui Zimmerman. Portarul Petrolului a scapat balonul printre picioare, dupa un sut trimis cu pamantul, si Punosevac, pe faza, a indeplinit o simpla formalitate, trimitand balonul in plasa portii goale din numai doi metri.

Acelasi Punosevac avea sa devina demon pentru echipa sa in finalul primei reprize, cand a fost eliminat pentru doua cartonase galbene. Deja cu un avertisment la activ, vazut in minutul 15, pentru o intrare dura asupra lui Sipovic, Punosevac l-a lovit din nou, in fata, pe fundasul gazdelor si a fost trimis mai repede la cabine.

Liviu Antal, de la Otelul, a fost si el eliminat, in minutul 67, tot dupa ce a vazut al doilea cartonas galben. Cu un avertisment la activ, vazut in minutul 24, pentru proteste, fotbalistul galatenilor i-a pus o talpa urata unui adversar, pe tibie, si a fost trimis si el mai devreme la cabine.

Cu doi oameni in plus, misiunea Petrolului a devenit mai usoara, dar gazdele au avut nevoie de doua momente de magie ale veteranului Oprita pentru a rezolva meciul.

Fostul atacant al Stelei a egalat in minutul 72, cu o superba lovitura cu capul, si a marcat golul victoriei in minutul 89, cu un sut senzational, de la 18 metri, direct in vinclul portii aparate de Grahovac.

Pe final, si unul dintre fotbalistii de rezerva ai Petrolului a fost eliminat, dar nu a mai contat, ploiestenii reusind sa obtina o victorie de senzatie, 2-1 cu campioana en-titre, la primul meci disputat pe prima scena a fotbalului romanesc, dupa o pauza de sapte ani.

In celelalte meciuri disputate luni, in Liga I, FC Brasov a trecut, cu 2-1, de Gaz Metan Medias, iar Sportul Studentesc s-a impus, cu 2-1, la Concordia Chiajna.[youtube]MdGYFuvg_OQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger