AcasăSPORTCampioana la handbal, desfigurata de un hot chiar in fata casei

Campioana la handbal, desfigurata de un hot chiar in fata casei

Timeea Tatar este jucatoare de baza la HCM Baia Mare

Scene ingrozitoare petrecute in seara zilei de marti pe strada 9 mai din Baia Mare. Timeea Tatar, jucatoare la echipa de handbal HCM si titular in „nationala” Romaniei, a fost lovita cu bestialitate de un hot chiar in fata propriei locuinte.

Timeea Tatar este jucatoare de baza la HCM Baia Mare

Campioana cu HCM si jucatoare de baza la formatia care in acest weekend va incerca sa se califice in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, Timeea Tatar a incasat sase lovituri puternice in zona capului. Luni seara, chiar in fata locuintei, un individ a venit pe la spatele ei si a incercat sa-i smulga geanta de pe umar. Esuata, tentativa de jaf a fost urmata de o ploaie de lovituri abatute asupra handbalistei. Noroc cu cainele din curte, care a inceput sa latre si astfel l-a pus pe fuga pe hot. Transportata de parinti la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, sportiva se afla acum in afara oricarui pericol, dar pentru urmatoarele doua saptamani va sta departe de sala de handbal; in consecinta, nici nationala Romaniei nu se va putea baza pe ea la Trofeul Carpati. „Timeea a primit sase lovituri in regiunea cervicala si in regiunea craniana. Totul s-a soldat cu un traumatism cranio-cerebral si cu o plaga pe partea stanga, care a fost suturata. Ulterior s-a facut un computer-tomograf care nu a scos in evidenta leziuni ale creierului”, a declarat Sorina Pintea, managerul spitalului din Baia Mare.
Sesizati in legatura cu acest caz, politistii efectueaza cercetari si spera sa-l prinda pe talhar in cel mai scurt timp.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger