AcasăSPORTCampioana joaca un amical cu Ferencvaros in weekend

Campioana joaca un amical cu Ferencvaros in weekend

Nationala de fotbal a Romaniei nu este singura reprezentanta a tarii noastre care va juca la Budapesta la sfarsitul saptamanii, campioana CFR Cluj urmand sa joace si ea un meci in capitala Ungariei.

Desi patronul Arpad Paszkany este nemultumit de evolutia anumitor jucatori pe care i-a amenintat cu desfacerea contractului, oficialii clubului au decis ca este momentul ca echipa sa stranga randurile si sa revina pe drumul cel bun, iar punctul de pornire ar trebui sa fie amicalul cu Ferencvaros.

Antrenorul Paulo Sergio ar urma sa dea sansa unor jucatori mai putin folositi precum Vasile Maftei sau Sergiu Bus sa demonstreze ca merita un loc de titular in finalul actualului campionat.

Jocul nu va fi unul usor, desi Ferencvaros ocupa abia locul 5 in campionatul Ungariei. Echipa este antrenata de olandezul Ricardo Moniz, scolit pe la Tottenham Hotspur, Hamburg, Feyenoord si Red Bull Salzburg, iar din lot se remarca mijlocasul olandez Julian Jenner, fost la AZ Alkmaar, Andrei Ionescu, fostul „copil-minune” al fotbalului romanesc” sau brazilianul Leonardo Santiago, fost la Feyenoord Rotterdam si Ajax Amsterdam.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger