AcasăSPORTCampioana Caprioriu premiata la Rio de Janeiro de afaceristul Balcacean

Campioana Caprioriu premiata la Rio de Janeiro de afaceristul Balcacean

Sportiva romanca jubileaza

Zilele trecute, in Brazilia, s-a disputat un important turneu international de judo, competitie derulata sub patronajul Federatiei Internationale conduse de romanul Marius Vizer.

Sportiva romanca jubileaza

La Grand Prix-ul din Brazilia, Romania a castigat un titlu mondial, prin Corina Caprioriu, si un loc trei, la masculin, prin Costel Danculea. Interesant este ca, la Rio de Janeiro, omul de afaceri Cosmin Balcacean a avut onoarea sa o premieze pe campioana noastra Corina Caprioriu, castigatoare, prin ippon, in finala categoriei de 57 de kilograme.

Afaceristul Cosmin Balcacean (centru), la festivitatea de premiere de la Rio

Prezenta lui Balcacean la acest concurs a fost inlesnita de stransa prietenie existenta intre afaceristul bucurestean si presedintele Federatiei Internationale de Judo, Marius Vizer. De altfel, in trecut, s-a discutat ca atat Vizer, cat si Balcacean sa devina actionari la FC Dinamo, dar in cele din urma amandoi au abandonat aceasta pista.

Caprioriu si atacul final asupra braziliencei Silva

In varsta de 28 de ani, Corina Caprioriu este multipla campioana europeana, mondiala si olimpica, iar la Rio de Janeiro a dispus in ultimul act de favorita publicului, brazilianca Rafaela Silva, pentru reusita sa din Brazilia aceasta incasand un cec in valoare de 5.000 de dolari.

 

author avatar
Mihai Koblenko
1.020 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger