AcasăSPORTCamelia Potec vrea sa fie printesa. Cine urmeaza dupa Albert de Monaco?

Camelia Potec vrea sa fie printesa. Cine urmeaza dupa Albert de Monaco?

(foto: sport.ro)

Camelia Potec nu regreta ca nu a ajuns printesa de Monaco. Inotatoarea spune ca doreste sa isi gaseasca un print doar pentru ea, chiar daca are sange regal sau…nu. Camelia l-a intalnit pe Albert in urma cu cativa ani si dezvaluie cum e printul de Monaco in realitate.

foto: sport.ro

Camelia Potec nu regreta ca nu e in locul sud-africancei Charlene Wittstock, pentru ca nu s-a visat printesa de Monaco. La doar cateva zile dupa ce fosta antrenoare a Cameliei, Doina Sava, declara ca, in anii 2000, printul Albert a facut eforturi sa o cucereasca pe Potec, campioana olimpica a acceptat sa povesteasca exact cum au stat lucrurile.

Potec a declarat, pentru RealitateaTv, ca l-a cunoscut pe Albert de Monaco la o petrecere organizata la finalul unei competitii de natatie desfasurate la Monaco. Printul Albert a invitat-o pe Camelia la masa lui, unde se afla si sora printului, Stephanie. Cei doi au stat la aceeasi masa mai multe ore, iar Camelia Potec a avut suficient timp sa-si formeze o impresie despre print. „Mi s-a parut un om foarte normal, atat cat se poate de normal pentru un print, foarte de treaba, degajat, sincer, este foarte dornic sa afle amanunte despre orice, in cazul meu despre tara din care vin”, a mai spus Potec.

La cei 29 de ani ai sai, Camelia Potec nu e casatorita. Spune ca isi doreste un print, insa unul al inimii sale, nu neaparat cu sange albastru. „Imi doresc sa fiu printesa cuiva, nu-mi doresc neaparat sa fiu printesa, imi doresc sa-mi gasesc printul meu, chiar daca intr-adevar are sange regal sau nu, a incheiat Camelia Potec.

392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger