AcasăSPORTCamelia Potec se antreneaza intr-un bazin de 269 milioane de lire sterline...

Camelia Potec se antreneaza intr-un bazin de 269 milioane de lire sterline

(foto: sport.ro)

Organizatorii Jocurilor Olimpice au pus la dispozitia inotatoarei Camelia Potec cel mai nou bazin din Londra, pentru a carui constructie a fost nevoie de 269 de milioane de lire sterline.

foto: sport.ro

Campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec se antreneaza pentru Jocurile Olimpice de la Londra la cel mai modern bazin de inot, Aquatic Center, estimat la 269 milioane de lire sterline. Centrul a fost proiectat in 2004, inainte ca Londra sa fie desemnata drept gazda Olimpiadei din 2012, de arhitectul Zaha Hadid, castigator al Premiului Pritzker.

Potec va inota pentru aur la 400 si 800 de metri, dar pana la medalie e drum lung.

„Primul pas, si cel mai greu, dupa parerea mea, este sa ajung in finala. Eu sper sa fiu la un randament maxim exact atunci cand trebuie”, a declarat Camelia Potec pentru TVR.

Aceasta a adaugat ca este sustinuta inclusiv online de catre fanii sai de pe retele de socializare.

„Am primit foarte multe incurajari, atat prin e-mail cat si pe Facebook”, a dezvaluit inotatoarea.

Dupa ce va incheia concursul de natatie, Camelia va merge direct la Wimbledon, unde ii va tine pumnii colegei sale de camera, Sorana Carstea.

„Cu siguranta ca voi fi acolo, in tribune, sa o incurajez”, a mai spus campioana.

Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmarite din 27 iulie in direct pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, dar si pe jo2012.tvr.ro, site-ul romanesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra.

author avatar
Ionut Zgimbau
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger