AcasăSPORTCamelia Potec, profa de inot pentru baschetbalistii Stelei!

Camelia Potec, profa de inot pentru baschetbalistii Stelei!

Multipla campioana stie o gramada de secrete cand e vorba de inot si performanta. Asa ca trei dintre componentii lotului de baschet al ros-albastrilor au avut ce invata de la Camelia Potec!

„A,b,c”-ul inotului il cunosc deja. Pe deasupra, au o conditie fizica de invidiat si patratelele la vedere, aspect remarcat, cu certitudine, de catre admiratoarele lor. Cu toate acestea, nu aveau cum sa refuze intalnirea cu o mare campioana! Ghita Balmus, Vladimir Biasuti si Milos Petkovic au raspuns invitatiei Cameliei si au venit echipati pentru a face cateva ture de bazin, in spatiul amenajat in cadrul Complexul „Lia Manoliu”, stiut fiind faptul ca inotul contribuie la mentinerea tonusului si este de mare ajutor in cadrul pregatirii oricarui sportiv. Si cum au cunoscut-o si pe campioana olimpica de la Atena, Camelia Potec, intalnirea de la bazinul national a fost cu atat mai speciala.

Daca pentru Biasuti, care a facut inot de performanta inainte de a se dedica baschetului, tainele acestui sport sunt intrucatva cunoscute, colegii sai au avut ce afla de la actuala sefa a Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern! Cum a decurs intalnirea cu frumoasa Camelia Potec, „profesoara de inot”, vedeti duminica, de la ora 16, la sport.ro.

1.354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger