AcasăSPORTCamelia Potec lasa sportul pentru turism

Camelia Potec lasa sportul pentru turism

(foto: sport.ro)

Multipla campioana la natatie Camelia Potec a declarat sambata, la Braila, ca retragerea ei din sport, dupa Jocurile Olimpice din 2012, este sigura 100%.

foto: sport.ro

”Este sigur 100% ca ma voi retrage dupa olimpiada. Am si eu o varsta. Deja mi-am ales ce voi face. Lucrurile sunt aranjate in asa fel incat ma voi darui 100% partii de turism. Nu voi ramane in sport ca antrenor. Voi practica inotul din pasiune si voi incerca sa ajut acolo unde va fi nevoie de sfaturile si experienta castigata in atatia ani de zile. Nu va fi o meserie, pentru ca am ales deja ce voi face, va fi un hobby. Nu ma voi desparti total de lumea sportului”, a spus Camelia Potec.

Potec, un brand in turism

Campioana olimpica, europeana si multipla medaliata mondiala la natatie Camelia Potec, licentiata in turism, si-a inaugurat sambata, la Braila, un hotel plutitor care ii poarta numele, eveniment la care a participat si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

Camelia Potec este un brand romanesc, un nume care inseamna succesul si performanta din Romania. Sunt sigura ca va face performanta in turism, asa cum a facut in sport. Cu ambitia, daruirea si fermitatea care o caracterizeaza, sunt convinsa ca acesta este doar inceputul activitatii Cameliei Potec in pasul al doilea pe care il face in viata si anume acela de a intra in economia privata. Ma bucur, o data in plus, ca este vorba despre o femeie, o femeie de succes, o romanca ce a reusit pana acum sa aduca faima Romaniei cu activitatea sportiva si sunt convinsa ca va aduce faima si turismului”, a declarat Udrea.

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger