AcasăSPORTCamelia Potec a lovit baiatul cu pizza

Camelia Potec a lovit baiatul cu pizza

Fosta campioana olimpica la inot (Atena 2004) a fost implicata, ieri dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane. Incidentul s-a produs pe Calea Floreasca din Capitala.

Camelia Potec vrea sa participe si la Jocurile Olimpice din 2016

Aflata la volanul masinii personale, un Mercedes ultima generatie, Camelia Potec a intrat cu autoturismul intr-un scuter, ranindu-l usor pe tanarul care conducea mopedul.

Scuterul a fost avariat serios

Petrecut pe Calea Floreasca din Capitala, se pare ca incidentul s-ar fi produs din vina sportivei, care nu a acordat prioritate la iesirea de pe o strada laturalnica.

Suferind un traumatism usor la picior, victima a fost transportata la Spitalul de Urgenta „Floreasca” pentru verificari suplimentare.

Politistii au intervenit prompt

Dupa ce a suflat in alcooltest (rezultat negativ), fosta campioana olimpica de la Atena (2004) a declarat ca accidentul reprezinta „o problema de neacordare de prioritate”. Martor la incident, Ion Tiriac a povestit ca vina apartine tanarului de pe scuter: „Eu eram in masina din spate, am vazut ca in fata este masina doamnei Camelia Potec. Ea statea pe loc ca sa acorde prioritate si un scuter a intrat in ea. Am vazut, ne-am dat jos, cum era si normal, ca sa ne asiguram ca nu este ceva grav. Am vazut ca soferul scuterului nu are rani grave. In scurt timp, la fata locului a venit si politia care a luat masuratori. Doamna Potec este in regula, iar tanarul de pe scuter, din cate stiu, a fost transportat pentru verificari la spital”.

author avatar
Cristi Ionita
1.229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger