AcasăSPORTCalvar incheiat: Gardos, pe teren dupa 7 luni de pauza!

Calvar incheiat: Gardos, pe teren dupa 7 luni de pauza!

Gardos, pregatit sa-si recastige locul de titular la Southampton

Internationalul Florin Gardos a efectuat primul sau antrenament dupa o pauza de sapte luni, timp in care a urmat un proces de recuperare impus de medici in urma accidentarii la genunchi suferite in iulie 2015.

Gardos, pregatit sa-si recastige locul de titular la Southampton

„Primul antrenament dupa 7 luni. Totul mi-a lipsit: mingea, colegii, atmosfera… voi!”, a anuntat Gardos printr-un mesaj postat pe Facebook. Fundasul roman s-a accidentat grav intr-un meci amical pe care Southampton l-a disputat la mijlocul lunii iulie a anului trecut. „’Din pacate, sezonul n-a inceput foarte bine: saptamana trecuta m-am accidentat grav la genunchi intr-un amical si a trebuit sa ma operez. Interventia a decurs fara probleme si in cel mai scurt timp incep recuperarea”, afirma Gardos la cateva zile dupa accidentare.
Din cauza problemelor medicale, internationalul roman nu a evoluat niciun minut pentru Southampton in actualul sezon, ratand de altfel si toate partidele echipei nationale a Romaniei din finalul campaniei de calificare la Euro 2016. Totusi, el are mari sanse sa prinda lotul pentru turneul final daca reintra in circuitul formatiei engleze.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger