AcasăSPORTCalificarea Stelei, mana cereasca pentru companiile de transport: au triplat pretul biletelor...

Calificarea Stelei, mana cereasca pentru companiile de transport: au triplat pretul biletelor pe ruta Bucuresti – Londra!

Suporterii Stelei care doresc sa-si incurajeze echipa favorita la meciul retur cu Chelsea, programat pe 14 martie, trebuie sa plateasca aproape 400 de euro pentru un zbor direct Bucuresti – Londra cu „British Airways”!

Fanii Stelei sunt pregatiti sa-si incurajeze echipa si la Londra

Joi seara, Steaua a eliminat Ajax Amsterdam din „16-imile” Europa League si si-a asigurat calificarea in faza optimilor de finala, acolo unde va intalni formatia Chelsea, detinatoarea Ligii Campionilor! Chiar de a doua zi, au luat-o razna preturile biletelor pe cursa directa Bucuresti – Londra: 170 de euro pentru un zbor cu „Blue Air”, 393 pentru unul cu „British Airways” sau chiar 740 de euro (la aceeasi din urma companie de transport aerian) pentru un dus-intors 14-15 martie! Reporterii „National” au discutat, ieri, cu un reprezentant de la o mare agentie de turism, iar raspunsul primit a fost urmatorul: „Pentru 14 martie, sunt ocupate aproape toate locurile cu British Airways, greu sa mai gasiti ceva, mai ales cu intoarcere a doua zi, pe 15. La 500 de euro, un dus-intors cu «Air France», ar mai fi cateva bilete, dar trebuie rezervare facuta cat mai repede, ca se dau ca painea calda. Cel mai ieftin este cu «TAROM», la 380 de euro dus-intors, dar revenirea pe 16 martie; pe 15, nu mai sunt locuri!”.

British Airways are curse directe Bucuresti - Londra

Alternativa stelistilor ramane un drum Bucuresti – Londra cu escala la Munchen (pe 14 dimineata). Tot un zbor cu escala la Munchen a ales si managerul Mihai Stoica, prezent duminica la meciul Manchester City – Chelsea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger