AcasăSPORTCalcat in picioare de Messi

Calcat in picioare de Messi

Gilca, fara reactie in fata genialului Messi

Abia instalat pe banca tehnica a lui Espanyol si Costel Gilca are toate sansele sa devina un dusman pentru FC Barcelona, si unul de talia lui Jose Mourinho.

Gilca, fara reactie in fata genialului Messi

Tupeul indus jucatorilor sai s-a vazut si in al doilea meci impotriva campioanei Europei. FC Barcelona a luat o optiune importanta pentru calificarea in sferturile de finala ale Cupei Spaniei, dupa ce a spulberat Espanyol cu 4-1, miercuri seara, confruntare mai degraba de K1 decit de fotbal.
Starul argentinian Lionel Messi s-a dovedit din nou decisiv pentru Barcelona, reusind sa marcheze primele doua goluri ale echipei sale in partida de pe Camp Nou, iar apoi a oferit pasele decisive la reusitele lui Gerard Pique si Neymar. Oaspetii, care au incheiat jocul in 9 oameni, dupa eliminarile lui Hernan Perez si Pape Diop, au ramas cu satisfactia deschiderii scorului, prin Felipe Caicedo. Returul va avea loc miercurea viitoare, pe „Cornella-El Prat”, arena lui Espanyol. „Rezultatul acesta ne face misiunea foarte grea pentru retur, dar, binenteles, vom incerca sa revenim, trebuie sa incercam. Sunt foarte afectat de rezultat, e adevarat. Am inceput bine partida, am controlat jocul, dar schimbarile facute din cauza accidentarilor lui Caicedo si Asensio s-au simtit foarte mult in randamentul echipei. Incepind din acel moment, jocul a fost cu totul altul. Stiam ca in fata unei formatii ca Barcelona se putea intimpla orice, dar accidentarile ne-au afectat mult”, a declarat Costel Gilca la conferinta de presa. Tehnicianul roman nu a dorit sa comenteze deciziile arbitrului: „Nu voi vorbi despre deciziile luate de arbitru, el este stapinul partidei. Daca a decis intr-un anumit fel, a fost pentru ca asa a considerat oportun. Nu pot spune nimic nici despre eliminari, nu am vazut bine fazele si nu-mi pot da cu parerea. Presupun ca arbitrul a vazut fazele clar”.

Lucescu: „Eu stiu ce inseamna campionatul Spaniei, nu-i va fi usor”

Obisnuit sa joace impotriva echipelor din Spania cam in fiecare sezon european pe care-l bifeaza cu Sahtior Donetk, Mircea Lucescu (foto) il atentioneaza pe Costel Gilca asupra pericolelor din Primera Division. „E un lucru extraordinar ca a ajuns acolo, dar nu va fi usor pentru el. Eu stiu ce inseamna campionatul Spaniei, e unul care te tine treaz in absolut toate momentele desfasurarii lui. Costel este un baiat foarte tinar si are o perspectiva deosebita. Sa speram ca nu va fi catalogat ca un antrenor din Estul Europei, ci, fiindca a jucat atitia ani in Spania, va fi vazut ca un antrenor spaniol, cu o pregatire spaniola. Asa, si aprecierea fata de munca lui va fi cu totul diferita, va exista si rabdare in ceea ce priveste rezultatele pe care le va obtine”, a declarat Mircea Lucescu, la plecarea din Romania, unde a petrecut sarbatorile de iarna.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger