AcasăSPORT"Cainii" fac revolutie la Dinamo!

„Cainii” fac revolutie la Dinamo!

Spre deosebire de alte partide, suporterii dinamovisti vor lua cu asalt stadionul din Stefan cel Mare la intalnirea cu FC Brasov, de duminica seara. Insa, nu ca sa-si incurajeze favoritii, ci doar pentru a-l contesta pe presedintele Nicolae Badea!

"Ultrasii" dinamovisti vor sa umple arena pentru a-l alunga pe Nicolae Badea

Asadar, „ultrasii” vor sa se reviolte impotriva sefului cel mare de la Dinamo, considerat principalul vinovat de situatia in care a ajuns clubul. Echipa din „Stefan cel Mare” incepe sezonul de primavara de pe locul 7, la 17 puncte in urma liderului Steaua. Iar perspectivele sunt sumbre, in conditiile in care Dinamo nu si-a permis sa-i pastreze in lot pe Issa Ba sau Boris Galchev. Cu o singura achizitie (Alexandru Dandea), antrenorul Cornel Talnar se vede nevoit sa abordeze returul cu tinerii Steliano Filip si Ionut Burnea in primul „11”.

Nicolae Badea

Analizand exclusiv din aceasta perspectiva, „ultrasii” se considera indreptatiti sa-l conteste pe Nicolae Badea si sustin ca nu vor renunta la proteste pana cand „actionarul care are acelasi prenume cu Ceausescu nu se va da la o parte”.

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger