AcasăSPORT"Cainii" fac greva pentru Borcea?

„Cainii” fac greva pentru Borcea?

Jucatorii dinamovisti nu accepta ca presedintele executiv Cristi Borcea se renunte la participarea sa in actionariatul clubului. Sunt voci care sustin ca elevii lui Liviu Ciobotariu ar fi dispusi sa intre chiar si in greva in cazul in care sefii nu vor face pace.

Cristi Borcea

Anuntul lui Cristi Borcea privind incercarea acestuia de a incheia conturile cu FC Dinamo a involburat apele in Stefan cel Mare. Diferendul dintre actionarul retras la Miami si Dragos Savulescu – un duel verbal purtat prin intermediul mass-media – i-a bulversat pe jucatorii liderului, acestia fiind convinsi de faptul ca un cutremur la echipa, inaintea reluarii campionatului, ar putea duce la compromiterea sanselor la titlul.

Delegatia veteranilor

Veteranii Niculae si Munteanu il sustin si ei pe actionarul Borcea

In consecinta, in vestiarul „cainilor” s-a discutat despre situatia creata si s-a luat hotararea ca un grup format din veteranii lotului sa ceara urgent o intrevedere  cu actionarii Nicolae Badea si Dragos Savulescu pentru clarificarea problemei. Fotbalistii antrenati de Liviu Ciobotariu nu vor sa se rascoale impotriva celor doi actionari prezenti fizic langa echipa, ci doresc ca acestia sa faca pace cu omologul lor aflat in Statele Unite ale Americii. In cazul in care ruptura dintre Borcea si ceilalti doi actionari se va concretiza, atunci este posibil ca jucatorii sa refuze plecarea in cantonamentul din Antalya, programat pe 21 ianuarie.

Moti: „Borcea a fost cel mai apropiat de noi, jucatorii”

Dragos Savulescu si Nicolae Badea ar putea ramane singurii tartori in Stefan cel Mare

Prezent, ieri, la vizita medicala la INMS, stoperul Cosmin Moti a declarat ca il asteapta pe Cristi Borcea aproape de echipa, cu atat mai mult cu cat acesta le-a apararea jucatorilor in momentele grele. „Nu as vrea sa cred ca se retrage. Noi il asteptam sa revina langa echipa si sa nu ne lase acum in momentele astea dificile. Speram sa nu fie o decizie definitiva si sa-l avem cat mai curand aproape de noi. A fost cel mai apropiat de noi, jucatorii, si de aia spun ca avem nevoie de domnul Borcea. A fost unul dintre putinii care ne-au mai luat apararea la televizor. Daca va pleca de la Dinamo va fi o pierdere enorma”, a spus Moti.

Pulhac: „Probabil ca e o decizie luata la nervi”

Cristian Pulhac, care a bifat doar 60 de minute pentru Dinamo in turul campionatului, este convins ca Borcea nu va renunta: „Eu stiu ca e implicat suta la suta chiar daca e la Miami. Nu cred ca se va pleca! Probabil ca e o decizie luata la nervi. Nu se pune problema ca el sa plece de la Dinamo. Asa s-a speculat si cu Copos si vad ca e in continuare la Rapid. Borcea a fost tot timpul alaturi de noi, ne-a sprijinit mai ales financiar chiar si in aceasta perioada mai dificila”, a declarat Pulhac.

Revolta din aprilie 2010

In aprilie 2010, jucatorii echipei Dinamo au reusit sa o puna de o revolta impotriva conducerii. Opt dintre ei (Cosmin Moti, Cristi Pulhac, Marius Alexe, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Bostina, Andrei Margaritescu si Florin Bratu) au anuntat „cartierul general” ca renunta sa mai participe la un meci de campionat, disputat la Bistrita, acuzand tratamentul preferential de care senegalezul Ousmane N’Doye beneficiaza din partea conducerii. Dintre cei opt razvratiti, doar sase si-au pus planul in aplicare. Cu exceptia lui Pulhac, Moti si Bratu – ultimul exclus oricum din lot, dupa o altercatie cu Ousmane N’Doye – ceilalti au parasit cantonamentul de la Cluj si s-au intors cu un microbuz la Bucuresti, in vreme ce Pulhac si Moti au rmas sub comanda antrenorului de atunci, Cornel Talnar.

L-au transferat pe ex-stelistul Matei

Cosmin Matei

Dat afara de la Steaua la finalul sezonului trecut, pe motiv ca frecventa mai des ruleta decat terenul de antrenament, constanteanul a ajuns la Ploiesti, bifand, insa, doar sase partide in tricoul Astrei. Spre bucuria lui, Cosmin Matei nu se va simti stingher in vestiarul lui Dinamo din pricina hobby-ului. Sorin Stratila este si el un jucator in adevaratul sens al cuvantului, pasiunea pentru pacanele aducandu-i si o cafteala zdravana de la tatal sau, fost boxeur de performanta.

author avatar
Mihai Koblenko
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger