AcasăSPORTCadu putea declansa un razboi civil in Cluj

Cadu putea declansa un razboi civil in Cluj

Ricardo Cadu joaca la CFR din 2006

In zilele premergatoare partidei, fundasul portughez Ricardo Cadu a fost preocupat de un singur lucru: sa-i incite pe fanii Universitatii Cluj.

Ricardo Cadu joaca la CFR din 2006

Si-a desavarsit opera marti seara, cand a facut gesturi provocatoare la adresa clujenilor atat la intrarea pe stadion, cat mai ales dupa marcarea golului din minutul 24. Atunci, Ricardo Cadu s-a dus sa se bucure in dreptul galeriei „Sepcilor rosii”, incitandu-i pe ultrasii care ocupau peluza din spatele portii lui Mircea Bornescu. Deplasata si de condamnat, reactia goalkeeper-ului „U”-ist i-a potolit, totusi, pe fanii pregatiti sa intre pe teren. „S-a convenit inainte de meci sa nu existe nici un fel de provocari, intrucit exista atata tensiune in jurul acestei partide. Cand l-am vazut pe Cadu ca s-a dus spre galeria noastra si a inceput sa injure, mi-am pierdut cumpatul. L-am impins putin mai tare, dar nu l-am lovit. I-am zis: «Ba, esti nebun, nu vezi ce faci, sar suporterii din tribuna si iese macel?! Cadu m-a facut tigan roman si asta m-a facut sa iau foc. Apoi, in drum spre cabine, m-a amenintat ca o sa ma bata la vestiare. Pai, tu, ma, vii sa ma bati la mine acasa? I-am spus ca-l astept la vestiare, dar n-a mai venit!”, a dezvaluit Bornescu. La randul, antrenorul Claudiu Niculescu ii transmite lusitanului sa aiba o asemenea atitudine in Portugalia, nu in Romania: „Pai, vine Cadu, un nimeni la el acasa, sa provoace suporterii, sa instige la violenta! Mare fotbalist, mare capitan! Ba, fa d-astea la tine in tara, de unde naibii esti tu, nu aici!”.

Face plangere penala impotriva agresorilor

Agresat de Mircea Bornescu, dar si de maseurul „studentilor”, Liviu Ciuca, portughezul Ricardo Cadu a mers, ieri, la IML Cluj pentru a-si scoate un certificat medico-legal dupa loviturile incasate. „Cadu a ajuns la spital pentru verificari. Procuratura a intervenit, a cerut toate datele, inclusiv cele video. Vom depune plangere penala impotriva agresorilor”, a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului. Pana la investigatia politistilor, oficialii Universitatii au decis sa-l trimita in somaj pe maseurul Ciuca.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger