AcasăSPORTCadu a pregatit meciul cu Galata, Andone e de vina

Cadu a pregatit meciul cu Galata, Andone e de vina

Andone a parasit CFR-ul dupa meciul tur cu Galatasaray

Patronul Arpad Paszkany il indica pe fostul tehnician al campioanei atunci cand este intrebat cine poarta vina pentru infrangerea de miercuri seara din „Gruia”.

Andone a parasit CFR-ul dupa meciul tur cu Galatasaray

Galatasaray Istanbul a fost superioara la absolut toate capitolele, insa finantatorul CFR-ului nu recunoaste si cauta explicatii pentru evolutia deplorabila in pregatirea echipei din vara. Punctul de vedere al miliardarului Arpad Paszkany este acela ca Ioan Andone a lasat in urma sa un lot cu jucatori slab pregatiti fizic, incapabili sa sustina 90 de minute de efort continuu. „Cred ca se poate spune ca acesta a fost cel mai slab meci facut de CFR pana acum. Observ, totusi, ca noi alergam in gol, ceea ce inseamna ca formatia asta nu are o pregatire corespunzatoare pentru acest nivel. Si in partidele mai usoare, din Liga 1, adversari cu pretentii mai mici decat Galata ne-au dominat din punct de vedere fizic.

Cadu a incercat sa fie la inaltime in partida cu turcii

Ori, cu fotbalisti care nu sunt in forma fizica nu poti vorbi despre conceptii tactice”, a decretat Paszkany la finalul disputei de miercuri seara. Magnatul clujean n-a suflat un cuvant despre antrenorul Paulo Sergio, asta deoarece, dupa cum sustin apropiati ai gruparii „feroviare”, meciul ar fi fost pregatit de tehnicianul lusitan conform sfaturilor/ indicatiilor primite de la capitanul Ricardo Cadu. Astfel se explica si titularizarea lui Luis Alberto in dauna eroului de la Braga, Rafael Bastos, mijlocas aflat in conflict deschis cu liderului vestiarului din „Gruia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger