AcasăSPORTCadou pentru „Nasu” Sandu: renta viagera, masina si secretara

Cadou pentru „Nasu” Sandu: renta viagera, masina si secretara

Mircea Sandu, un manager de succes la FRF

Mircea Sandu va fi presedinte de onoare al Federatiei Romane de Fotbal, el fiind votat pentru aceasta functie de membrii Adunarii Generale.

Mircea Sandu, un manager de succes la FRF

„Va multumesc ca ma onorati cu aceasta distinctie. Sunt la dispozitia dumneavoastra, daca cineva va avea nevoie de mine, sunt deschis la orice ajutor pe care pot sa il dau. In rest, usa mi-e deschisa, ca intotdeauna, chiar si domnului Mititelu”, a reactionat Sandu, bucuros de o alta veste, primita in Comitetul Executiv, intrunit inaintea Adunarii Generale. Astfel, membrii C.Ex au decis sa-i faca un mic cadou „Nasului”: renta viagera anuala in valoare de 75.000 de euro (6250 de euro pe luna, mai mult decat salariul de 6.000 de euro avut in exercitiul functiei!), masina de serviciu cu toate cheltuielile aferente suportate  de Federatie si o secretara, plus un consilier personal, platit tot de FRF cu un salariu lunar nui mai mic de 5000 de lei. Sa fie primit!

A lasat la Federatie un buget de 14 milioane de euro

Federatia Romana de Fotbal a previzionat pentru anul 2014 venituri de 14,46 milioane de euro si cheltuieli de 10,3 milioane de euro, conform prezentarii facuta ieri in cadrul Adunarii Generale de catre Comisia de Cenzori. In 2014, FRF va investi doua milioane de euro in hotelul de la Buftea, banii urmand sa vina prin programul HatTrick al UEFA. Totodata, sala polivalenta de la Mogosoaia va costa 550.000 de euro, din care 134.000 de euro vor proveni de la FIFA, iar 280.000 de la UEFA, prin redistributie, dupa ce, initial, banii erau destinati renovarii terenurilor de la Liga a II-a. Dosarul de candidatura al FRF, pentru organizarea Campionatului European din 2020, va costa cu 100.000 de euro in plus fata de cat era previzionat initial.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger