AcasăRecomandariCadou de la Mos Craciun Gigi pentru Reghe - un fotbalist de...

Cadou de la Mos Craciun Gigi pentru Reghe – un fotbalist de doua milioane de euro!

Modul in care Steaua s-a chinuit in sezonul de toamna, in Liga I, i-a nemultumit pe oficialii campioanei Romaniei, astfel ca Reghecampf si compania pregatesc schimbari masive in mercato de iarna.

De departe cea mai tare mutare pe care o pregatesc stelistii este inregimentarea atacantului Claudiu Keseru, de la Bastia, jucator dorit in repetate randuri de staff-ul tehnic al „ros-albastrilor”. Internationalul roman de 27 de ani este vazut drept fotbalistul care poate face diferenta in meciurile jucate pe muchie de cutit cu adversari precum Astra Giurgiu, FC Vaslui sau Petrolul.

De altfel, Reghecampf l-ar fi vrut pe Keseru inca din vara, dar, atunci, atacantul a preferat sa ramana in Franta si si-a incercat norocul la Bastia, echipa de Ligue I. Totusi, Keseru nu a dat randamentul scontat astfel ca gruparea corsicana se pregateste sa scape de el.

Iar Gigi Becali, patronul Stelei, desi aflat dupa gratii, a decis ca e momentul sa faca pe Mos Craciun pentru antrenorul Laurentiu Reghecampf si sa-i ofere pe tava atacantul cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro.

Conform prosport.ro, Gigi Becali si-a dat acordul pentru achizitionarea lui Keseru dupa ce i-a fost recomandat inclusiv de selectionerul Victor Piturca. In plus, stelistii au gasit solutia pentru a rezolva partea financiara, atacantul urmand a incasa un bonus consistent la semnatura pentru a anula diferenta dintre salariul avut in Corsica si cel pe care il va avea la Steaua.

In aceste conditii, Reghecampf se asteapta sa-l aiba la dispozitie pe Keseru chiar de la inceputul primului cantonament ce urmeaza a fi efectuat la Marbella, in ianuarie.

author avatar
Cristi Ionita
1.055 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger