AcasăSPORTCadel Evans, testat antidoping la 6 dimineata!

Cadel Evans, testat antidoping la 6 dimineata!

Cadel Evans este cel mai in varsta castigator din epoca moderna aTurului Frantei

Ultimul castigator al Turului Frantei a implinit, ieri, varsta de 35 de ani. Uniunea Ciclista Internationala i-a oferit un cadou surpriza: un control antidoping matinal!

Cadel Evans este cel mai in varsta castigator din epoca moderna aTurului Frantei

Australianul Cadel Evans a fost trezit la prima ora de catre medicii de la UCI care nu venisera sa-i ureze „La multi ani!”, ci sa-i preleveze acestuia niste probe de sange in vederea unor teste antidoping. Conducatorii ciclismului mondial s-au pus pe treaba in aceasta luna, dupa ce i-au suspendat pe Alberto Contador si Jan Urlich, doi fosti castigatori ai Marii Bucle.

„Multumesc pentru toate urarile de bine. Aniversarea unui ciclist profesionist incepe cu un … control antidoping la 6 dimineata. Ma rog, oamenii au fost foarte educati, n-au trezit toata casa!”, a scris Evans pe contul sau de Twitter. Australianul nu a participat inca la nicio competitie in acest sezon, prima cursa programata fiind la Strade Bianche (Italia), pe 3 martie. Cadel mai are programate alte patru curse pana la Turul Frantei, care va debuta pe 30 iunie.

author avatar
Sebastian Stan
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger