AcasăSPORTCa sa nu-l supere pe sponsorul Sorin Oprescu, conducerea Oltchimului a decis:...

Ca sa nu-l supere pe sponsorul Sorin Oprescu, conducerea Oltchimului a decis: Semifinala la Valcea, finala la Bucuresti

Oltchim joaca a patra semifinala de Liga Campionilor in ultimii sase ani

Echipa Oltchim nu va mai disputa in Bucuresti meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor, cu unguroaicele de la Gyor, ci la Valcea. Capitala, insa, va gazdui finala, daca trupa lui Jakob Vestergaard reuseste sa treaca de formatia maghiara.

Oltchim joaca a patra semifinala de Liga Campionilor in ultimii sase ani

Oficialii Oltchimului au sperat ca vor avea Romexpo la dispozitie pentru meciul cu Gyor, programat in data de 6 aprilie, insa planurile le-au fost date peste cap de „White Sensation”, un spectacol anual asteptat cu interes in toata Europa. Cum nici Polivalenta n-a fost pe gustul handbalistelor, conducerea clubului din Zavoi a decis ca Sala „Traian” (3.126 de locuri) sa gazduiasca acest joc. Totusi, Oltchim va reveni in Capitala cu ocazia finalei, evident, daca echipa se califica in ultimul act al competitiei.

Cum Primaria Bucuresti este unul dintre sponsorii principali ai gruparii valcene, s-a cazut de acord ca partida din finala considerata acasa sa se dispute la Romexpo, unde peste 12.000 de spectatori ar face o atmosfera ca pe stadioanele de fotbal!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger