AcasăSPORTCa sa antreneze pe "Stamford Bridge", Dan Petrescu se roaga sa piarda...

Ca sa antreneze pe „Stamford Bridge”, Dan Petrescu se roaga sa piarda Chelsea!

Dan Petrescu are 10 victorii si patru infrangeri la carma lui Dinamo Moscova

Rezultatele obtinute in Rusia de Dan Petrescu l-au impresionat pe Roman Abramovici, finantatorul gruparii londoneze. Totusi, miliardarul nu este convins pe deplin sa-l aduca pe roman la echipa sa.

Dan Petrescu are 10 victorii si patru infrangeri la carma lui Dinamo Moscova

Este considerat unul dintre antrenorii de viitor ai Europei si are si de ce sa fie mandru. Dupa ce a facut performanta in Romania cu Unirea Urziceni, Dan Petrescu se remarca si-n Rusia, noul „El Dorado” al fotbalului de pe continent. Promovarea in prima liga cu Kuban Krasnodar, dar mai ales rezultatele inregistrate cu Dinamo Moscova in acest sezon (a luat echipa de pe ultimul loc si a dus-o aproape de podium, la doar doua puncte de Europa League) l-au transformat intr-un candidat serios pentru Chelsea. Totusi, englezii de la „Mirror football” sustin ca Petrescu va fi adus pe „Stamford Bridge” de Roman Abramovici numai in cazul in care londonezii rateaza in acest sezon calificarea in Liga Campionilor! „Abramovici va cauta sa alcatuiasca o trupa noua, iar Petrescu este omul ideal pentru treaba asta”, scriu jurnalistii de la „Mirror”.

In situatia in care, totusi, Chelsea va participa si-n editia viitoare a Ligii Campionilor, miliardarul Roman Abramovici se gandeste sa lase echipa pe mainile italianului Antonio Conte (Juventus Torino), favoritul listei care-i mai cuprinde pe Manuel Pellegrini (Malaga) si Jurgen Klopp (Borussia Dortmund).

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger