AcasăSPORTCa-ntre dinamovisti: Rednic i-a cantat si lui Turcu piesa "Ce bine-mi pare...

Ca-ntre dinamovisti: Rednic i-a cantat si lui Turcu piesa „Ce bine-mi pare c-ai luat teapa”

Mircea Rednic, un antrenor regretat de patroni, chiar si de Vasile Turcu

Antrenorul Mircea Rednic reuseste sa se faca de neuitat pe oriunde profeseaza. Despre perioada petrecuta la Dinamo, chiar daca incununata de rezultate extraordinare, fostul actionar Vasile Turcu nu-si mai aminteste, insa, decat un episod mai putin placut.

Mircea Rednic, un antrenor regretat de patroni, chiar si de Vasile Turcu

Astfel, conform propriilor afirmatii, Turcu ar fi ascultat si el celebrul recitalul dat de Rednic pe melodia „Ce bine-mi pare c-ai luat teapa”, cantata in premiera lui George Copos, prin 2004.

Vasile Turcu

Asadar, la trei ani distanta, „Puriul” a revenit in forta, dupa cum isi aminteste boss-ul „Romconstruct”: „As vrea sa stie lumea ca acest Mircea Rednic este cel mai mare tepar pe care l-am intalnit pana acum. Prin 2007, l-am imprumutat cu 15.000 de euro si inca 10.000 de dolari, bani pe care nici pana in ziua de azi nu i-am mai vazut inapoi!”. Pus pe dezvaluiri incendiare, Vasile Turcu i-a reamintit lui Rednic cateva lucrari de renovare a imobilelor efectuate de firmele sale. „Cam o suta de mii de euro, dar am facut acest gest doar ca sa aiba el rezultate la Dinamo. Eu o faceam pentru echipa, insa Rednic a profitat cat a putut de bunatatea mea”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
477 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger