AcasăSPORTC-asa e-n tenis!

C-asa e-n tenis!

Simona Halep simte nevoia sa stea deoparte de tenis

La Madrid, Simona Halep i-a pacalit pe toti cu acest turneu castigat la pas. A venit Roma, o noua infrangere in primul tur si intrebarea fireasca: „Ce vei face in continuare?”.

Simona Halep simte nevoia sa stea deoparte de tenis

Raspunsul Simonei i-a naucit pe specialisti: „Iau o pauza”. Romanca este convinsa ca are nevoie de vacanta dupa un periplu european (Madrid – Roma) de sapte, opt zile. Insa, surpriza, Simona nu a ales sa se odihneasca acasa, la Constanta, langa familie. „Imi voi lua cateva zile libere ca sa ma odihnesc, dar in alta parte, nu acasa”, a declarat Halep. Despre pregatirea pentru Roland Garros, prea devreme pentru a vorbi, crede fostul (de luni) numar 5 WTA: „La Paris trebuie doar sa joc tenis, asa cum am facut si cum fac (n.n. – dar nu ca la Roma, da?!). Va fi un turneu greu, este Grand Slam, toata lumea joaca bine. Merg acolo si vad ce pot sa fac. Voi merge la Paris mai devreme, dar inca nu stiu ziua”.
Altfel, Irina Begu isi continua drumul spre victorie la Roma. Dupa ce a trecut de Viktoria Azarenka, Begu a spulberat-o in „optimi” si pe Daria Kasatkina (scor 6-1, 6-4).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger