AcasăSPORTBute vs. Mendy: miercuri aterizeaza la Bucuresti faimosul Michael Buffer!

Bute vs. Mendy: miercuri aterizeaza la Bucuresti faimosul Michael Buffer!

Cel mai cunoscut “ringannouncer” din lume, Michael Buffer, soseste miercuri, 6 iulie, la Bucuresti. Americanul va prezenta gala din 9 iulie gala in care Lucian Bute isi va apara titlul mondial in fata francezului Jean Paul Mendy.

Michael Buffer va ateriza pe Aeroportul Henry Coanda miercuri, in jurul orei 15.35. Nascut la Philadelphia, in 1944, Buffer este cunoscut in toata lumea pentru celebra fraza “Let’s get ready to rumble!”, pe care o rosteste inaintea meciurilor de box. Expresia este marca inregistrata din 1992 si nu poate fi folosita de nicio alta persoana la spectacole publice. De-a lungul carierei, Buffer a anuntat mari evenimente sportive, ca World Series, finalele Cupei Stanley, finalele NBA sau NFL.

Din mijlocul ringului, americanul Buffer i-a prezentat pe toti marii pugilisti ai lumii, incepand cu George Foreman, Mike Tyson, Lennox Lewis sau Evander Holyfield si terminand cu Floyd Mayweather sau Manny Pacquiao. Vocea lui Michael Buffer a fost folosita in mai multe productii internationale, precum The Simpsons si South Park, el personal interpretand roluri in filmele Ready to Rumble, Rocky 5 si Rocky Balboa.

Introdus in “Hall of Fame of Boxing”, Michael Buffer este adus in Romania de presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, care a negociat cateva saptamani venirea sa la Bucuresti. “A fost si dorinta ministrului Elena Udrea sa avem in cadrul galei mai multe celebritati care sa dea o dimensiune mondiala evenimentului de la Bucuresti, de pe 9 iulie. Nu este singura surpriza pe care o pregatim pentru gala lui Lucian Bute”, a declarat Rudel Obreja.

La gala „Campion pentru Romania” ar fi trebuit sa ajunga si faimosul promotor american Don King, dar acesta a renuntat la angajament dupa ce in presa romana au aparut diverse comentarii privitoare la suma pe care Don King ar fi primit-o pentru deranj, respectiv 200.000 de euro.

author avatar
Mihai Koblenko
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger