AcasăSPORTBute vrea doua centuri in 2012

Bute vrea doua centuri in 2012

Campionul roman Lucian Bute si-a fixat obiectivele pentru anul viitor: pastrarea titlului mondial la supermijlocie in versiunea IBF si adaugarea inca unei centuri la aceasta categorie.
Lucian Bute vrea sa boxeze de trei ori in 2012, una dintre lupte urmand a fi in aer liber, cel mai probabil pe stadionul din Nottingham, impotriva britanicului Carl Froch. „Mi-ar placea sa am trei meciuri si sa imi mai adaug macar o centura in palmares. Si ar mai fi partida din aer liber. Inca mai resimt dureri la mana, dar sper ca pana la jumatatea lui ianuarie sa ma refac complet si sa incep pregatirea cum trebuie”, a declarat Lucian Bute. Pentru anul viitor, reprezentantii clubului Interbox poarta negocieri cu englezul Froch, pe lista canadienilor mai figurand numele danezului Mikkel Kessler si al americanului Bernard Hopkins.

Are 24 de KO-uri in 30 de meciuri

Lucian Bute (31 de ani) este campion mondial IBF la supermijlocie. Are 30 de meciuri la profesionisti, toate castigate, 24 dintre ele prin KO. Anul acesta, pugilistul originar din Pechea, Galati, i-a invins pe Brian Magee (Irlanda de Nord), Jean-Paul Mendy (Franta) si Glen Johnson (Jamaica).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger