AcasăSPORTBute viseaza la o unificare de centuri – FOTO

Bute viseaza la o unificare de centuri – FOTO

Boxerul roman Lucian Bute a anuntat ca si-a propus sa aiba cat de curand un meci pentru unificarea de centuri de campion mondial.

Lucian Bute, campionul mondial de box la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a fost premiat de Andras Istvan Demeter, directorul general al Radio Romania, cu o moneda de 10 lei batuta special cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la infiintarea postului public de radio.

Cu aceasta ocazie, Bute a anuntat ca si-a propus sa aiba cat mai curand un meci pentru unificarea de centuri de campion mondial. Mai mult, boxerul roman a precizat ca partida ar putea avea loc chiar in Romania. Bute a spus ca atat oficialii de la Interbox, cat si Michael Buffer, celebrul ring-announcer american, au ramas impresionati de organizarea galei de la Romexpo in care Bute l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy.

Bute a mai afirmat ca abia asteapta meciul cu Kelly Pavlik din noiembrie, pentru a le inchide gura comentatorilor americani care au spus ca boxerul roman si-a pierdut mult din viteza. De asemenea, Bute s-a luat si de Jean Pascal, colegul sau de la Interbox, care „nu reuseste sa adune mai mult de 7-8.000 de spectatori la galele de la Montreal”.

Bute a precizat ca in maxim doi ani va avea un meci si cu Pascal, dar a spus ca este convins de faptul ca fanii canadieni vor fi de partea sa „pentru ca s-au indragostit de stilul meu de a boxa”.[nggallery id=85]

author avatar
Cristi Ionita
311 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger