AcasăSPORTBute, vacanta fara televizor

Bute, vacanta fara televizor

Bute a aratat impecabil la plecarea spre Montreal

Prezent pentru aproximativ o luna in Romania, pentru a se recupera dupa infrangerea suferita in fata lui Carl Froch, boxerul roman Lucian Bute a precizat ca nu s-a mai uitat la televizor si nu a mai citit ziarele dupa meciul de la Nottingham.

Bute a aratat impecabil la plecarea spre Montreal

Lucian a facut un adevarat tur de forta in perioada petrecuta in Romania, el cautand sa petreaca mult timp alaturi de rude, prieteni, dar si de numerosii sai fani.

Lucian a petrecut foarte mult timp alaturi de fanii sai romani

Ieri, la plecarea catre Montreal, Bute a anuntat ca este 100% recuperat fizic si psihic dupa infrangerea suferita in fata lui Froch. „A fost o vacanta placuta, in care am reusit sa ma tin departe de box. Nu m-am uitat la televizor, nu am citit ziarele. Dragostea celor apropiati m-a ajutat foarte mult” a spus fostul campion mondial. De asemenea, pugilistul a precizat ca Froch este obligat, prin contract, sa-i acorde revansa si ca exista posibilitatea ca romanul sa se implice in lupta pentru alte centuri, nu neaparat pentru cea de la IBF. „Sunt singur ca intr-un an voi reveni in Romania cu alta centura. Carl este obligat sa se mai bata o data cu mine si ar fi frumos sa ne batem poate chiar la Bucuresti. Insa nu e obligatoriu sa vina acasa cu centura IBF, poate fi oricare alta” a mentionat boxerul roman. Bute va fi convocat la o sedinta de conducerea clubului Interbox, in cadrul acesteia urmand sa se stabileasca pasii pe care ii are de urmat boxerul. Jean Bedard a negociat revansa cu Froch, dar si meciuri cu alti posibili adversari si se spera ca pana la sfarsitul lunii iulie sa se stie exact cand, unde si impotriva cui va reveni Lucian in ring.

author avatar
Cristi Ionita
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger