AcasăRecomandariBute, un boxer exploziv

Bute, un boxer exploziv

Stilul lui Bute l-a impresionat pe marele campion Floyd Mayweather jr.

Chiar daca s-a retras din activitate, Floyd Mayweather jr. ramane conectat la tot ce se intampla in boxul profesionist.

Stilul lui Bute l-a impresionat pe marele campion Floyd Mayweather jr.

Considerat unul dintre cei mai spectaculosi pugilisti din toate timpurile, Mayweather a vorbit in presa americana despre urmatoarea mare gala. Pe 30 aprilie, la Washington, in celebra sala „DC Armory”, vor urga in ring Badou Jack si Lucian Bute, meci pentru titlul mondial WBC la supermijlocie. Tot in aceeasi gala se vor bate si James DeGale si Rogelio Medina, pentru centura IBF la aceeasi categorie, iar Showtime planuieste o noua gala, in toamna, pentru unificarea centurilor, intre invingatorii acestor doua lupte.

Floyd Mayweather jr.

Si cum Badou Jack este vedeta clubului sau de box, Mayweather Promotions, Floyd jr. si-a dat cu parerea despre Lucian Bute, aflat la primul sau meci pe teritoriul SUA: „Pe Bute l-am vazut boxand de multe ori. Este un luptator foarte atractiv, este de-a dreptul exploziv. De fiecare data cand urca in ring, el da 100%. Acesta e cel mai important lucru, trebuie sa le arati oamenilor ce vor sa vada”.
La 32 de ani, Badou Jack detine cea mai veche si mai dorita centura din lume, WBC, pe care si-o va apara pentru a doua oara. Palmaresul sau la profesionisti este de 20 de victorii, dintre care 12 obtinute inainte de limita, si o singura infrangere.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger