AcasăSPORTBute trece la semigrea!

Bute trece la semigrea!

Infrangerea suferita in fata lui Froch, la Nottingham, l-a pus pe ganduri pe Bute

Aflat inca in vacanta la Montreal, Lucian Bute si-a aflat adversarul pentru urmatorul meci, rusul Denis Grachev, insa gandul sau sta mai mult la returul cu britanicul Carl Froch din martie anul viitor.

Infrangerea suferita in fata lui Froch, la Nottingham, l-a pus pe ganduri pe Bute

Conform antrenorului sau, Stephan Larouche, Bute ia tot mai in serios posibilitatea de a trece la categoria semigrea. De altfel, disputa cu Grachev, care se va disputa pe 3 noiembrie, la Montreal, va avea loc la o categorie intermediara, 77,3 kilograme, Bute boxand pana acum la supermijlocie, respectiv 76,2 kilograme.

In cazul in care trece cu bine de Grachev, dar pierde returul cu Froch din martie anul viitor, Lucian va trece la categoria semigrea, 79,37 kilograme, romanul considerand ca oricum britanicul este un adversar mai slab cotat decat americanul Andre Ward sau danezul Mikkel Kessler. Altfel, desi inca nu s-au pus la punct toate detaliile legate de meciul dintre Bute si Grachev, presa canadiana anunta ca disputa ar urma sa fie transmisa in SUA de Showtime, post de televiziune care vrea sa realizeze un duplex si sa transmita in aceeasi seara atat Bute – Grachev cat si meciuri precum Pier Olivier Cote – Ali Chebah sau Carl Froch – Thomas Oosthuizen.

author avatar
Cristi Ionita
369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger