AcasăSPORTBute trebuie sa dea jos 6 kilograme

Bute trebuie sa dea jos 6 kilograme

Bute trebuie sa treaca proba cantarului pentru a urca in ring cu Glen Johnson

Totusi, campionul IBF la supermijlocie este convins ca va trece proba cantarului. Pentru 2012, vedeta clubului Interbox se gandeste sa urce in categorie.

Bute trebuie sa treaca proba cantarului pentru a urca in ring cu Glen Johnson

Pugilistul roman se va intoarce, saptamana aceasta, in Canada dupa aproape o luna de antrenamente in Florida. In vederea galei din 5 noiembrie, staff-ul lui Bute i-a stabilit cartierul general chiar in Quebec, orasul gazda al luptei cu americanul Glen Jonhosn. Cu toate ca adversarul sau este un fost campion mondial, galateanul pare mai ingrijorat de lupta cu kilogramele in plus: „Este adevarat ca niciodata nu am avut probleme cu cantarul oficial, dar acum am cateva kilograme in plus. Sunt, totusi, in grafic, am vorbit cu nutritionista mea, n-am decat vreo sase kilograme peste limita normala. Cu siguranta ca voi fi pus la punct pana la ora meciului”, a recunoscut Lucian Bute.

In plus, detinatorul centurii cu diamante in versiunea IBF, categoria supermijlocie, se gandeste sa treaca la un alt nivel: „Momentan, raman la supermijlocie pentru ca mai am multe conturi de reglat. Insa, este posibil ca pe viitor sa urc in categorie deoarece nu voi mai avea cu cine sa intr-un ring daca o sa unific toate centurile la supermijlocie”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger